Grill och Rosé!

Imorse när jag vaknade så vaknade jag upp till INGENTING! Fanns fan ingenting att kliva upp ur sängen för att göra faktiskt. Skolan är klar, ledig från jobbet och ingenting jag behöver fixa överhuvudtaget. Det känndes fan riktigt hemskt!

Men har iallafall varit en sväng på stan med Sam, gymmat och köpt en studentpressent till mig själv! Vad får ni se eftersom jag inte "får" den förrens 8 Juni! Var även förbi en outlet med solglassögon på Östermalm, massa av olika märkesbågar från Peak Performance, Tiger of Sweden, Rayban, Björn Borg, Moods of norway m.fl. Köpte ett bar från Björn Borg! (får se på fredag).

Dagen avslutades med att Jag mötte upp Niklas och drog iväg på grillning med lite skönt folk på en takterass på Kungsholmen! Fett härligt med utsikt. Blev fläskfilé och rosé! En av stockholms alla små charmiga stunder. Sommarens med för den delen.


Gult är fult.. Ja! Gult kanske är en utav de väldigt få färger jag inte kan bära märkte jag idag.. -.-' Men ni ser ju hur underbar utsikten är! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0