STUDENTBILDER! BILDBOMB!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

Började med Champagne frukost hos Antoines takterass på Kungsholmen med utsikt över Norr Mälarstrand. Skönt väder och bra start på dagen, skrev hälsningar i varandras mössor och sånt! Efter så blev det packa in all öl och dricka i en taxi som vi skulle ha på flaket. Tror vi hade köpt 40 flak öl och cider för att dricka och spruta!
På skolan bjöds det på frukost och sen blev det betygsutdelning! Och jag kan stolt säga att jag fick mina slutbetyg och inget samlat betygsdokument! Så det blir väll högskolan om ett år nu!

Klockan 11 var det dags för vårat utspring, som var rätt lame om jag ska vara ärlig! Men utanför väntade släkt och vänner på oss och det känndes riktigt bra att ha klarat skiten! Mamma, Pappa, Mormor, Farmor och Syster var där från Sandviken. Blev riktigt nerhängd med blommor utav alla, riktigt roligt!

Sen var det dags att hoppa på flaket! Bytte om lite snabbt och sen började lassa på all öl och dricka innan det bar iväg för att hoppa loss och fira genom stockholms gator! Han knappt upp på flaket innan jag var totalt nerdränkt i öl! Och om någon kan tala om för mig hur mycket jag egentligen drack? Känndes som att det verkligen var nonstop i 1,5 timme! Stackars Marina (en tjej i paralell klassen) knyckte bästa tiden av mig om att hamna på Maria Ungdom så tidigt som möjligt! 14.30!!! Stackarn ramlade även av flaket haha!

En sväng förbi Donken, jag käkade för typ 200kr!! Och sedan blev vi upphämtade och fick skjuss ut till Vallentuna där jag och Becca hade en gemensam mottagning. Tur var så lyckades jag rätt bra att nyktra till i bilen igen och var inte lika packad som på donken vilket jag knappt minns.

Men mottagningen var skitbra, god mat och fina pressenter! Och självklart kul med alla som kom! Blev även en sväng ner till Andréas mottagning innan vi började röra oss till Jackies mottagning. Efter det så drog jag, mirran och michaela till Lobby vilket sedan följdes upp av Whiteroom innan det var dags att dra hem för att slagga.

Den korta versionen; Det var en sjuuuukt nice jävla dag!!


Felicia, Mathilda och Sofia


Antoine och Erik


(min näsa ser skitkonstig ut haha)


Ludde!


Min kära syster och jag!


Nichole!


Becca!


Jackie!


Och sen var det dags att rulla iväg ;)


Farmor och Jag på mottagningen!


Mitt och Beccas pressentbord!


Pressent öppning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0