20110725Var ett tag sedan jag skrev här, men har ingen tid att lägga ner på det här just nu! Fullt upp med annat här i livet. Men ikväll blir det fyllebio med några från jobbet! Kommer bli fett kul, sen utgång på det. Det här kommer sluta som alla andra gånger vi från jobbet super. Katastrof! Haha

Iron Maiden


STOCKHOLM

Nu är jag hemma från Göteborg! Fick skjuss av Martin till Allingsås för att hoppa på tåget där. Har bott hemma hos honom i Vara som ligger ca en timme utanför Göteborg. Har varit riktigt nice, massa kor och hästar, landet! Skönt att komma iväg ibland, det här har varit lite av en mini semester kombinerat med sommarens största höjdpunkt, Iron Maiden på Ullevi! Har en massa bilder från konserten som kommer upp imorgon, hoppas verkligen på att dom blev något skarpa iallafall!

Nu ligger jag iallafall på sägnen och chillar, kollar på någon film och ska snart sova. Är fortfarande trött efter igår, vi kom hem från Göteborg vid 10 tiden på förmiddagen efter att varit ute och festat och haft en donken turné. Så det kan gå!


The Talisman Live 2011 1/7 Ullevi Göteborg