Kräftskiva

Idag är det dags för årets första kräftskiva. Ska snart ta taxin till Grand Hotel och möta upp Kattis för att ta båten till skärgården. Har riktigt tur med vädret så har packat med mig badbyxor och handduk! Har säkert inte många fina dagar kvar så det är värt att ta vara på dem! Hösten står ju på tröskeln och trampar. Klassiskt norrländskt uttryck! Ska packa ner det sista nu så att jag inte glömmer någonting. Någon som redan har invigt kräftpremiären? Trevlig helg!


Bild från förra årets färska kräftor hemms hos mormor!


FÖRKRÖK PÅ MODA CAFÈ OCH BAR!

Har nyss kommit hem från CAFÈ MODA där Amir och Rosanna haft ett förfest event. Träffade även på min kära Amanda Rieem där som har blivit eventchef på bloggportalen WERUN! Drog därifrån när min vänn från Enköping tappat sin plånbok på tåget hit och blev nekad av vakten. Men såklart, kärringen gjorde ju bara sitt jobb! Nu blir det chilla lite till reprisen av Simpsons och sen taggar vi imorgon istället. Ska ut till en vänns landställe med ett gäng och ha kräftskiva. Kommer bli vilt!


FREDAG


Blir massa chillkrök ikväll! Snart iväg på afterwork med jobbet senare möta upp lite nice folk!

BARCELONA!

Jag och Filip drog till Barcelona i måndags och kom hem i förrgår! Har varit riktigt najs med en semestervecka i ett lite varmare land! Har legat på stranden för det mesta och försökt skaffa mig en bränna men vet inte, borde kanske pressat ännu mer! Men hey, jag brännde mig inte iallafall! ;) Men langar lite bilder nu!


KFC! Så sjukt jävla gott, varför finns det inte i sverige?


Filip!


On the beach!


Starbucks frappe!


Sushi buffé på löpande band, fett awesome!


And we´re going home!


HAPPY BIRTHDAY BRUCE DICKINSON!


Grattis på födesledagen!

För exakt ett år sedan idag stod jag ute i regnet och väntade på att Iron Maiden skulle köra igång på Sonisphere festivalen! Lerigt och gyttja upp till vaderna och ösregn. Men fyfan vad det var värt det. Mäktigt var det även när publiken sjöng Happy Birthday för Bruce som fyllde år den 7 Augusti! Igår var det även sista konserten på O2 Arena i London på The final frontier World Tour 2011!