SKOLA!

Sitter i skolan med Cajsa och väntar på att min geografilektion ska börja. Efter det blir det att åka iväg och jobba en stund. Var tvungen att hoppa in lite snabbt för att det saknades folk, inget mig emot när lönen kommer nästa gång. Dock så är jag mindre taggad på att åka hem från jobbet sen.. Det är typ -17 grader ute nu, förstå vad det kommer att vara ikväll då? Mamma nämnde att dom hade ca -25 i Sandviken, fyfan!

Har iallafall bokat en kryssning nästa onsdag! Jag, Jackie, Nichole och Cajsa! White trash eller vad är det man säger? Tror det iallafall kommer att bli kul, jackie och nichole lär ju spåra galet som vanligt! Undrar vem som kommer att få för sig att dyka i Östersjön först? ;)


Kommentarer
Postat av: Robin

Hej!

Har precis lagt upp en ny design, ta gärna en titt!

http://robinwinberg.blogspot.com/2010/12/design-by-rwd.html

2010-12-02 @ 23:14:03
URL: http://robinwinberg.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Fysjutton att vara på Östersjön när det stormar och är mins 20grader kallt../mo sköt om dig..

2010-12-03 @ 16:25:45
Postat av: FowZie

10/12-2010 är det dags för FowZie's comeback!Det bjuds på bilder och inlägg - som är lika gott som fika och en trevlig pratstund med alla som minglar runt på bloggen! ni får ta del av nya heta ämnen som kommer att cirkulera runt här!* Plats/(webb)adress: http://feliciaaulen.blogg.se

* Tid: Runt 17:00 till sena timmar

* Vid frågor, kontakta: felicia.aulen@live.se eller via FACEBOOK: felicia ericson aulénNi är varmt välkomna till ny-invigningen på Fredag!

Hoppas vi ses då!

popssR' / FowZie

2010-12-04 @ 12:09:12
URL: http://feliciaaulen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0