Romme Alpin

Skrev ingenting igår för jag var så otroligt trött igår när jag kom hem från Romme, en hel dag av underbar skidåkning kändes faktiskt! Var riktigt skönt, med fint väder och jäkligt fint landskap.
Åkte 6.45 på morgonen och var framme till kl 10.00 , var väldigt varmt i bussen och folket blev häpna över min "outfit" som bestod av underställ, skidstrumpor, shorts och en t-shirt. Visserligen åkte jag inte i dom men av någon anledning så tror vissa det ^^.

Jämför man med kungsberget så är ju Romme mycket bättre, brantare backar och mer fart! För dom mer snorpark åkarna så är kungsbärget bättre, dom hade typ 3 hopp och 4 rails i Romme. Men det var skönt att bara åka med. Maten som serverades blev hamburgare och pommes. Inte gott! Hamburgaren var i klass med skolans och var torra. Lite dressing och sallad på dom. Men inte nog med det, dom var inte färdigstekta heller! Sådet enda som gick att äta igentligen var pommes.

Hade gärna slängt upp lite bilder från resan men jag har ingen kamera nå mer >.<! Måste fixa en ny sådan känner jag. Men nu känner jag att jag vill ut och åka skidor igen! Får ta med dom till sandviken så kan man åka i Kungsberget under Sportlovet!

/johanbliixt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0