PLÖTSLIGT HÄNDER DET!

Idag kom mamma hem med Semlor, det blev inte mina hemgjorda utan bageri vilket innebar att man fick såndär äcklig mandelmassa i, nej den åt jag runt! Sen så kikade hon igenom posten och öppnade ett brev som var addresserat till "Målsman för Johan Blixt", GISSA VAD DET VAR?!


Nej, det var varken polisen, socialtjänsten eller skolan eller för övrigt någon annan myndighet som skulle berätta att jag gjort något dumt och måste gå på något möte, Nej inte alls! Utan det var från försäkringsbolaget! Det är nämligen så att jag var med om en cykel olycka för 6 år sedan och har varit sega med att skicka in bilder på ärret och så, men nu hade mamma äntligen gjort det och WOW! Kolla ersättningen! För ett ärr framför mitt vänstra öra som knappt syns! Det känns riktigt bra faktiskt, min sommar är i princip räddad! Det här är nästan ett sånt tillfälle man kan säga "plötsligt händer det".

/johanbliixt

Kommentarer
Postat av: Rasmus

Asså ta itne detta fel men jag ska mörde dje och råna dej! xD:.. Jag vill fan OCKSÅ ha så mycket pengar!!.. Behöver fan nya skor!! och nya kläder!!.. Ett nytt liv kostar massor av pengar så ge mej xD!!... unfair.. Bad things happend do good people (syftar på mej då)

2009-02-25 @ 20:21:28
URL: http://sheargenius.blogg.se/
Postat av: Daniel Johansson

GÖRT! ASHETT JU<33

2009-02-25 @ 20:24:28
URL: http://divajohansson.blogg.se/
Postat av: Rasmus

Du har säkert gjorde denna redan men plz gör den igen. jag utmanar dej och skulle bli super gla om du accpeterade utmaningen. Regler och shit finns att hämta på min blogg. mvh The man, The myth, The legend Rasmus xD

2009-02-25 @ 21:41:54
URL: http://sheargenius.blogg.se/
Postat av: Kim Ekholm

Nemen. Grattis:PMen du. Semlor ska ätas med mandelmassan;)

2009-02-25 @ 21:42:27
URL: http://kimza.se
Postat av: Thomas

gött! :P

2009-02-26 @ 09:38:03
URL: http://klickaljusav.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0