Iron Maiden och Springbreak i Florida!

Satt tidigare idag och läste på deras hemsida, det va ganska mycket nya uppdateringar och det visade sig att dom släpper pre-sale biljetter imorgon till deras sista och största konsert på den här turnén. Det enda som kan hindra mig att åka är väll antagligen min egna mamma.

Konserten är nämligen i Florida, rakt över atlanten. En ganska lång bit men helt klart värt det. Har kollat på två veckors resor dit, det skulle kosta ca 30 000- 40 000kr. Men ska prata med Tomas och se vilket flygbolag han flög med, har för mig att det var lite billigare. Konserten är 2 April och det är mitt under "spring break" så hela Florida kommer festa loss i Fort Lauderdale! Och är man där en vecka då så kan man lika gärna njuta av en semester också.Ibland här i livet så känner man ju att vissa saker måste man bara göra, annars kommer man ångra det resten av livet. Just så känner jag nu, Harris sa i en intervju att dom kommer spela fler låtar än vad dom tidigare gjort från dom fyra första studio albumen Iron Maiden släppte. Det inkluderar låtar som kommer från orginalsångarens tid, Paul DiAnno.

Jag har iallafall löst pengar problemet, mina körkortspengar. Jag förklarade för mamma att jag bara lånade dom och svor heligt på att återbetala dom tills jag fyllt 18 så att jag kan ta mitt körkort. Men just nu känns den här konserten mer viktigt.

/johanbliixt

Kommentarer
Postat av: adam

ajo, inte helt fel de heller ;)

2009-02-11 @ 18:41:03
URL: http://arran.blogg.se/
Postat av: Michael

Låter som en nice resa, tänk bara på att det oftast blir dyrare än vad man räknat med, det är sällan det går åt andra hållet ^^ Hoppas att du får det kul om du åker i alla fall :)

2009-02-11 @ 22:32:24
URL: http://wordfail.blogg.se/
Postat av: Michael

Svar: Ah, jo det är klart. Man tjänar på att kolla runt mycket innan man sticker, det gjorde jag innan jag stack till Japan och det lönade sig riktigt mycket måste jag säga ^^ Men ja, det är ju inte billigt för det direkt :P

2009-02-11 @ 22:54:29
URL: http://wordfail.blogg.se/
Postat av: Christoffer

Låt inte din mamma stå i vägen för din "dröm" att se Iron Maiden. Även om hon bara tänker på ditt bästa, ekonomiskt. Men kör på!Och åk lite bräda eller skidor för mig imorgon. :D

2009-02-11 @ 22:57:17
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Patrik krook

Ja lätt att hon gör :P, hatar chris nu hahha :Dnajs blogg du har :)

2009-02-12 @ 09:10:01
URL: http://patrikkrook.blogspot.com
Postat av: JONATHAN- KRIGAR MOT CANCERN

Kul med lite grabbar som kommenterar och läser bloggen!

Det är leukemi, cancer i blodet och benmärgen..ha det bra :)

2009-02-12 @ 20:25:09
URL: http://jontheericsson.blogg.se/
Postat av: Jens

Låter hel fett,händer i helgen?

2009-02-12 @ 22:53:48
URL: http://thoujenticle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0