Fest, Slagsmål och Ambulans

Ja kvällen var väll inte speciellt lyckad, kul hade man imellan åt. Tråkigt nog slutade det med att Wicky fick åka ambulans in efter att en kille knuffat henne när hans tjej och hon bråkade så hon ramlade in i en rot från ett träd och svimmade. Allting började med den där killen som kallat Jennifer för Subba och hon kaxa tbx och knuffa honom så flög hans tjej på henne och dom började slåss. Vi dorg isär dom och gick vidare. Men Wicky gick efter en stund tbx dit och skulle fråga varför dom kallade henne för Subba, då började killarna tjäffta med henne och sa att det inte var hennes sak, sen kom tjejen och sa att hon flög på jennifer för att hon hade knuffat hennes pojkvänn.
Så började dom tjaffsa och hon sa att hon skulle skalla Wicky och så hon fick ett jack mellan ögonen ovanför näsan och Wicky sa gör de så ska du få se på fan, så kallade hon Wicky och dom började bråka, men av någon underlig anledning så la sig hennes pojkvänn i och började knuffa på Wicky och det slutar med att han knuffar inte henne i en rot så att hon svimmar. Hon var avsvimmad ca 5 min innan vi lyckades vecka henne och lägga henne på sidan.
Så tillkallade jag ambulans och fick prata med dom medans tjejen som skallat henne gick runt och hånlog för att hon låg där och tyckte det var rätt åt henne.
Efter ett tag så kommer hennes bror och två kompisar och dom börjar tjaffsa med killen som gjorde det och efter allt tjaffs så springer dom efter killen och tjejen och det slutar med att dom ligger och slåss i ett dike. Tjejen som hade skallat Wicky ramlade och slog i ryggen och fick åka ambulans in till sjukhuset hon med.
Sen tog polisen vittnes uppgifter, namn, telefonnr. Så nu blir man väll snart kallad till förhör oxå.

Men nu är jag hemma iaf, välbehållen. Hoppas Wicky blir bättre tills imon och att hon inte fick ngn allvarligare skada för bulan hon fick var rejäl. Nu ska ja sova!

/johanblixt

Kommentarer
Postat av: Irma

oj hur gick det för na? :O

2008-06-21 @ 18:09:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0